Love My Office

Love My Office företagshälsovård Stockholm

Ta hjälp av våra experter inom företagshälsovård

En engagerad och kundnära företagshälsovård

Vi löser dina behov på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Vi använder välbeprövade metoder och digitala verktyg inom företagshälsovård. Våra specialister utgår från Stockholm men kan hjälpa er varsom helst i landet.

Vi har erfarenheten och verktygen som hjälper dig välja rätt insats för medarbetarna. När medarbetarna mår bra på jobbet skapas effektiva och lönsamma organisationer! 

 

Boka kostnadsfri rådgivning med arbetsmiljökonsult

Boka kostnadsfri rådgivning med arbetsmiljökonsult

I corona-tider har många upplevt hastiga förändringar. Vi ger dig möjlighet att följa era förändringar med företagshälsovården.

Passa på att undersöka om er situation är hållbar. Våra erfarna arbetsmiljökonsulter kommer ge dig bästa möjliga stöd för just din situation.

Boka din kostnadsfria rådgivning genom att fylla i vårt formulär. Du kan även ringa oss direkt på 079-300 16 73.

Kundcase: Företagshälsovård för Äldreboende i Stockholm

Läs om hur Love My Office hjälper ett äldreboende stärka företagshälsovården genom implementering av systematiskt arbetsmiljöarbete för boendets ca 50 anställda och genom att lösa rehabiliteringsärenden.

Med effektiva åtgärder minskade vi även risken för corona-smitta till patienterna på äldreboendet.

Våra tjänster

Vi administrerar, leder och utför alla delar i det systematiska arbetsmiljöarbetet så att ni får en genomarbetad grund för er företagshälsovård.

Om ni har fått ett föreläggande från Arbetsmiljöverket kan vi hjälpa er så att ni uppfyller kraven.


 

Vi erbjuder digitala medarbetarundersökningar för att identifiera risker och möjligheter inom förbättring av er företagshälsovård.

Ta hjälp av oss för att med insikter styra organisationen i önskad riktning.


 

Vi erbjuder digital sjuk- och friskhantering där ni får en bra förståelse för era medarbetares hälsa och samtidigt minskar era sjukskrivningar. Läs mer och boka demo via oss!


 

Personalen är varje organisations viktigaste resurs

Personalen är varje organisations viktigaste resurs

När människor mår bra på arbetsplatsen skapas lönsamma och effektiva organisationer. Därför är det viktigt att samarbeta med en engagerad företagshälsovård som prioriterar era medarbetares hälsa och engagemang. 

Välkommen att kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss?