B2B-säljare sökes på heltid till Studentmedia i Stockholm

Välkommen att söka en spännande och varierande tjänst som säljare!

För frågor om tjänsten kontakta David på +46 (0) 79 300 16 73

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Ansök senast:

Stockholm
100% (heltid)
B2B-säljare
Media
Hösten 2022
Löpande urval

Annons-ID: 17530055
Publicerad: 2022-04-29

Studentmedia söker nu en ny stjärnsäljare som kan starta efter sommaren. Som B2B-säljare kommer du arbeta med nykundsbearbetning, medverka på mässor och event och även bearbeta befintliga kunder. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Studentmedia hjälper sina kunder med marknadsföring mot studenter och unga i karriären. Verksamheten bygger på fyra ben: digital marknadsföring via webben, tidningsmagasin, sociala medier och event.

Studentmedia erbjuder en framgångsrik lösning där arbetsgivare, utbildningsinstitut och studenter får hjälp att kontakta varandra. Detta år kommer Studentmedia lansera en förbättrad produkt som innehåller fler smarta lösningar och gör det ännu lättare för studenter att hitta relevanta studentrabatter, utbildningar och jobb.

Utöver tidningsmagasin och webbplatser arbetar även Studentmedia med en årlig Sverige-tour! Här kommer du få vara med och resa i Sverige, träffa studenter och delta på mässor.

Nu söker Studentmedia dig som vill bli den nya stjärnsäljaren! Vi söker dig som vill etablera nya kundrelationer likväl som att ta hand om befintlig kunder. Det här jobbet passar dig som brinner för att skapa affärer och som tycker om att träffa människor på mässor och event.

Som säljare på Studentmedia arbetar du med en bred produkt som kan anpassas efter kundens behov. Därför är det även viktigt att du snabbt kan identifiera hur ditt erbjudande matchar kundens behov.

Eftersom Love My Office håller i rekryteringen kommer du bli anställd på heltid av Studentmedia och arbeta på deras huvudkontor i Stockholm med fast lön och provision.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För att trivas bra i rollen som B2B-säljare är det viktigt att du är skicklig på att bygga relationer och förtroende, och att du drivs av att skapa bra affärer.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är en positiv och driven person som vill ta nästa kliv i karriären och kan bidra till att bygga relationer mellan Studentmedia och deras nya företagskunder.

Krav för tjänsten:

 • Gymnasieexamen
 • Du brinner för försäljning och affärer
 • Skicklig på att matcha kundbehov med rätt produkt
 • Du behärskar svenska (flytande) i tal och skrift
 • Du behärskar engelska (bra) i tal och skrift

Vi värderar högt att du:

 • Har tidigare erfarenhet inom B2B-försäljning
 • Har tidigare erfarenhet från mediabranschen

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

  Har du registrerat din profil hos oss?

  En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med så kan vi tipsa dig om intressanta jobb!