Love My Office

Lediga jobb: WooCommerce utvecklare

WooCommerce utvecklare till IT-bolag i centrala Stockholm

Annons-ID: 17530032

Snabbinfo

Ort:                      Stockholm

Omfattning:      100 %

Befattning:       WooCommerce utvecklare

Bransch:             IT

Startdatum:      Enl överenskommelse

Annons-ID:     17530032

Publicerad:     2020-03-05

Sista ansökningsdag:     löpande urval

Love My Office söker nu en självgående WooCommerce utvecklare som kan hjälpa vår kund i centrala Stockholm på heltid. Som IT-konsult kommer du ha en nyckelroll i ett IT-bolag med stark tillväxt och mycket ljus framtid.

Om arbetsplatsen

Vår kund är ett mindre IT-bolag som växer starkt och har en ökande efterfrågan på sina tjänster. Bolaget är specialiserat på att hjälpa både stora och små företag digitalisera sin verksamhet. Idag har de över 70 kunder, bland annat svenska kändisprofiler, PEDAB, Bonliva, Klarna och H&M.

Vi söker dig som vill bidra med din kompetens inom WooCommerce och bli en essentiell del av vår kunds växande verksamhet. Du kommer ingå i ett team om fem personer och tillföra din unika kompetens för att föra bolaget framåt.

Inledningsvis kommer du bli anställd av Love My Office och arbeta heltid hos vår kund i centrala Stockholm. Du kommer med tiden kunna välja om du vill stanna hos oss eller bli anställd i vår kunds verksamhet vilket ger dig bästa möjliga förutsättningar för att påverka din karriär.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper inom WooCommerce och kan arbeta självständigt antingen direkt hos vår kund eller som konsult hos deras egna kunder.

Förutom att vara självgående i ditt arbete är du också öppen för att bidra med dina unika kunskaper för att hjälpa vår kund ta nästa steg inom WooCommerce.

Vi värderar högt att du:

  • Trivs med att arbeta självständigt och i grupp
  • Tycker om varierande kundprojekt
  • Vill bidra med din kunskap till ett växande IT-bolag
  • Är självgående inom WooCommerce

Om Love My Office

Som konsult på Love My Office arbetar du i ett nytt och växande företag. Vår mission är att skapa hållbara arbetsplatser som värnar om både natur, miljö och människors hälsa.

Hos oss finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och du kommer få möjlighet att vara med och påverka vårt bolags framväxt.

För mer info

Välkommen med eventuella frågor till David via telefon 079-300 16 73 eller via mejl till david.vingren@lovemyoffice.se

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Translate »