Fastighet

Hållbara alternativ för arbetsplats och fastighet

Love My Office erbjuder moderna, hälsosamma och miljövänliga alternativ för underhåll och service av arbetsplatsen.

Det är bättre ur miljösynpunkt att så långt som möjligt renovera fastighetens befintliga beläggning och återvinna förbrukningsmateriell och utrustning. Detta binder även mindre kapital och sparar pengar.

Vi hjälper våra kunder inom områden som golv, ljudmiljö, och kontors- och arbetsplatstjänster.

Vi hjälper er ta hand om arbetsplatsen på ett hälsosamt och miljövänligt sätt!

Ljudmiljö

Ljud påverkar hälsa och prestation

Buller och samtal distraherar på arbetsplatsen och diskreta bakgrundsljud kan trötta ut hjärnan. Vi hjälper er förbättra ljudmiljön genom att undersöka ljudmiljön och installera lösningar som dämpar, absorberar och sprider ljudvågorna på ett bra sätt i lokalen.

Hyr lösningen hos oss!

Våra lösningar kan hyras eller leasas. Fördelen med att hyra eller leasa är att ni slipper binda lika mycket kapital och dessutom blir det mycket enklare kan byta ut lösningen mot en ny.

Love My Office erbjuder kunder att samla stödtjänster i ett samlat erbjudande. Oavsett vilka behov ni har kan ni få en modern och hälsosam helhetslösning – genom ett enda samtal till en och samma facility manager.

Vi har daglig kontakt med våra samarbetspartners där vi ser till att en skräddarsydd lösning levereras efter våra kunders önskemål.

Kvalitetsutveckling och pris

Vårt kvalitetsarbete kopplar samman våra kunders önskemål och vår leverans i en kontinuerlig uppföljning. Kvalitetsarbetet syftar till att ni som kund får leverans efter förväntan och överenskommelse.

Kontakta oss för offert eller för mer information.


 

Vi erbjuder ett miljövänligt och effektivt sätt att renovera golv som sparar tid, pengar och miljö


Love My Office vidareförmedlar innovativ och modern teknik för renovering av golv så att de blir som nya.

Med tekniken slipper ni riva ut golv som dammar eller är slitna vilket sparar både på materialkostnader och tidsåtgången för renoveringen. Efter renoveringen blir de mycket lättare att rengöra och behöver inte traditionell polish.

Detta resulterar i att vi kan sänka er renoveringskostnad för golven med mellan 50% - 75% i jämförelse mot traditionella golvläggare.


 

Vill du komma i kontakt med oss?