Love My Office

Bemanning Stockholm

Hållbara lösningar inom bemanning med fokus på kundvärde

Hyr personal på ett effektivt och hållbart sätt

Vi gör inhyrning av personal till en framgångsfaktor för er verksamhet. Vi hjälper er snabbt hitta rätt kompetens och ni meddelar hur många konsulter som behövs och när de behövs. Genom en kontinuerlig dialog med oss ser vi till att ni får bästa möjliga stöd för er verksamhet.

Vi har ett nätverk med över 400.000 konsulter och 17.000 branschinriktade småbolag och kommer med stor sannolikhet hitta precis de kompetenser ni efterfrågar.

Personalen är nyckeln till hållbar framgång

Ett hållbart näringsliv handlar delvis om miljö och ekologi men även om social hållbarhet.

Vi värnar därför om våra konsulters hälsa, motivation och trivsel för att de i sin tur ska värna om våra kunder med samma omsorg.

När du väljer oss som leverantör bidrar du till att fler i arbetslivet har schyssta villkor och därmed till ett mer hållbart näringsliv!

Fördelar

Inom bemanning hjälper vi er komma igång kostnadsfritt genom kostnadsfria sökningar av kandidater i ett av nordens största nätverk. Vi återkommer med CV som matchar den profil ni efterfrågar!

Vår modell bygger på att snabbt avhjälpa era behov var ni än befinner er i landet. Därför har vi tillsammans med våra samarbetspartners rikstäckande leveranskapacitet.

Ni får tillgång till över 400.000 kandidater och 17.000 småbolag inom hela Sverige vilket innebär att ni med stor sannolikhet hittar rätt personal med oss.

För göra det så smidigt och enkelt som möjligt tar vi allt ansvar för konsulternas schema, bokningar samt allt personalansvar.

Våra konsulter har schyssta anställningsvillkor, är försäkrade på arbetsplatsen och omfattas av Love My Office’s kontinuerliga hälsoarbete. 

Vi är övertygade om att när vi tar hand om våra konsulter så kommer de också ta god hand om er som kund.

Att hyra in konsulter är ett utmärkt sätt att få tag i kompetens utan att behöva anställa eller ta ansvar för deltider. Vi sköter allt detta åt er.

Ni har även möjlighet att anställa konsulter som arbetar hos er vilket ger er goda möjligheter att prova samarbetet innan ni anställer.

Som kund hos Love My Office blir du högt prioriterad. Vi behandlar varje kundprojekt som en unik framgångsfaktor för er verksamhet.

Vanliga frågor om bemanning

Hur lång tid tar det att hitta rätt konsult?

Detta brukar skilja sig mellan olika yrken men vi brukar räkna med att ha tillgängliga konsulter inom 1-2 veckor från att vi tagit emot er förfrågan.

Hur ligger ni till prismässigt?

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga värde för våra kunder i kombination med kundanpassning och flexibilitet. Generellt har vi levererat tjänster till konkurrenskraftiga priser och med stort engagemang. Därför har vi vunnit avtal framför stora och välkända företag inom olika branscher.

Kontrollerar ni konsultens referenser?

Vi kontrollerar alltid referenser för våra konsulter för att säkerställa att det inte förekommer falsk information i CV eller i personligt brev.

Vad händer om vi inte är nöjda med konsulten?

Vi garanterar att våra konsulter uppfyller de kompetenskrav som framgår i den skriftliga kravspecifikationen i överenskommelsen mellan er och oss. Om ett misstag ändå skulle ske följer vi de allmänna villkoren för personaluthyrning ABPU 10 framtaget av Kompetensföretagen Almega.

Hjälper ni även till med rekrytering?

Ja! Vi har redan hjälpt våra kunder hitta kandidater inom flera olika yrken. Vi når ut till hundratusentals arbetssökande i hela Sverige och hjälper er gärna möta nya kandidater. Läs mer här!

Sektion nedan har dolts

Varför ska vi välja Love My Office?

Vi är det lilla företaget med mycket engagemang. Vi särskiljer oss genom att skapa och erbjuda hållbara lösningar. 

Branschlösningar inom bemanning

byggbemanning
Byggbemanning
fastighet bostadsrättsförening stockholm
Fastighetsförvaltning &
bostadsrättföreningar

Så arbetar vi med bemanning

Steg 1: uppdragsförfrågan

Ni meddelar oss hur många och vilka kompetenser ni behöver hyra in och till vilken tid. Vi har kapacitet att leverera alltifrån en enskild konsult till att bemanna större delar av er verksamhet med över hundra konsulter. Vi bekräftar alla era förfrågningar med en skriftlig bekräftelse och gör en noggrann avstämning av era behov.

Steg 2: välj bland konsulters CV - oftast inom 7 - 14 dagar

Vi gör ett första urval i de förfrågningar vi får in och återkopplar till er under sökningsfasen med CV på lämpliga kandidater. Ni väljer de konsulter som passar era behov bäst.

Steg 3: referenstagning, tester och intervju

Vi kontrollerar att kandidaternas referenser stämmer. Om ni vill lägga till personlighetstester så utför vi även detta i samråd med våra samarbetspartners. Därefter blir ni erbjudna personliga intervjuer med de konsulter som intresserar er.

Steg 4: avtal, schema, miljökontroll och kontinuerlig uppföljning

När ni väljer att gå vidare med oss ser vi till konsulterna kommer igång med er verksamhet och tar hand om schema, bokningar och personalansvar. Vi stämmer av hur det går för konsulten och utför i regel en miljökontroll tillsammans med vår samarbetspartner en vecka efter påbörjat samarbete.

Vi har mycket nöjda kunder inom bemanning:

Nytorget logo
HSB logo
HSB bostadsrättsföreningar
bokföring årsredovisning

Kundcase: Stor HSB Bostadsrättsförening Stockholm

Vi hjälper en BRF hitta en auktoriserad redovisningsekonom med kort varsel.

Vi gör alltid vårt yttersta för att vara en tillmötesgående och hjälpsam leverantör. Detta samarbete inleddes genom kostnadsfria sökningar i vårt nätverk!

Vi återkopplar snabbt, oftast inom 1-2 timmar

Fyll i din förfrågan nedanför

Innan sökning påbörjas återkopplar vi till dig för att stämma av underlaget.


    ”Vårt team har hjälpt kunder i olika branscher att snabbt och enkelt hitta rätt konsulter. Vi ser fram emot att hjälpa er med!”

    – David Vingren, VD