Love My Office

Facility Management: avtalshantering, service, kvalitetsutveckling och styrning

Facility Management är ett vinnande koncept för både små och stora företag

Samlade tjänster för kontor och arbetsplats

Vår Facility Management handlar om att avlasta kontor och arbetsplats genom att tex se över förbrukningsmaterial, installera skrivare och kaffemaskiner och leverera fruktkorgar till er personal.

Vi samlar, projektleder och kvalitetsutvecklar våra tjänster kontinuerligt och ni får en och samma kontaktperson hos oss.


Det går bra att prova oss inom vilket område som helst!

Stödtjänster som hjälper ert företag

Alla kontors- och arbetsplatstjänster påverkar er personal och i förlängningen era kunder. Om personalen mår bra kommer det även påverka era kundrelationer positivt. Därför har vi ett perspektiv på hälsa och hållbarhet för alla våra produkter och tjänster.

Fördelar med att välja Love My Office

Hos oss får ni en kontaktperson som samordnar service, leverans genom strategisk styrning enligt era mål och riktlinjer. Ni gör det ni är bäst på och så gör vi er arbetsplats framgångsrik. Ni får tid och energi över till att utveckla er kärnverksamhet. 

Det är vanligt att behöva sitta i telefonköer till olika leverantörer. Med oss räcker det med ett enda samtal eller meddelande.

Ni får tid till annat och er Facility Manager hanterar era ärenden med god återkoppling. Det sparar er mycket tid och stress.

Att sitta i kö till leverantörer och hålla ihop olika serviceavtal tar mycket tid och kraft från era anställda vilket blir kostsamt i längden.

Ofta saknas en tydlig översikt på företagets leverantörsavtal vilket innebär att pengar tyst försvinner från firman eftersom avtal rullar i bakgrunden.

Med Love My Office får ni stenkoll på era avtal och vi löser era ärenden med ett enda samtal. Kom igång och spara tid och pengar med oss!

Brett urval med noggrant utvalda samarbetsföretag

Love My Office har bred leveranskapacitet tillsammans med samarbetspartners.

Genom skräddarsydda projekt säkerställs att ni får en lösning som passar er unika arbetsplats.

Våra tjänster inom facility management

Lokalvård

Vi erbjuder kvalitativ rengöring av era fastigheter av utbildade lokalvårdare och med miljövänliga rengöringsmedel. En noggrann lokalvård förbättrar trivsel och reducerar hälsovådliga mikropartiklar i luften.

Telekom och växel

Vi erbjuder hantering av era abonnemang och telefonväxlar. Med prisjämförelser kan vi (nästintill) garantera att ert företag får sänkta kostnader och kan bibehålla samma kapacitet.

Energi på kontoret

Vi har ett spännande utbud av drycker, frukt och fika. Med abonnemang kan ni få kontinuerliga leveranser av önskad dryck. För kaffemaskiner står vi för service och påfyllning.

Kontorsmaterial

Vi hjälper er med förbrukningsmaterial och kontorsvaror som levereras direkt till den adress ni önskar.

IT-service

Vi tillhandahåller IT-service som säkerställer att era datorer håller över tid, samt rådgivning vid köp av nya datorer.

Vaktmästeri

Våra vaktmästare finns tillgängliga för de behov som kan uppkomma hos er och i era fastigheter - som till exempel att sätta upp krokar, hyllor och möbler.

Växter

Vi hjälper er hitta rätt växter för er arbetsmiljö. Förutom att det är vackert och trivsamt har växter en renande effekt på luften omkring.

Dokumenthantering

Hos oss får du en helhetslösning för dokumenthantering såsom skrivare, förbrukningsmaterial och påfyllning av toner och bläck.

Avtalshantering

Ofta avsätts mycket tid och kraft för att förhandla fram viktiga avtal. Och ofta ligger avtal kvar som resulterar i pengar som tyst försvinner från slutresultatet.

Vill du veta mer om Facility Management?

Vänligen kontakta oss så berättar vi mer!

Translate »