Love My Office

Konsulttjänster

Hitta rätt kompetens med Love My Office

Hos Love My Office hittar du konsulter inom försäljning, marknadsföring, ekonomisk redovisning samt konsulter för att förbättra er organisation.

Att ta hjälp av våra konsulter ger stora fördelar eftersom ni får tillgång till kompetens snabbt och slipper personalansvar.

Vad är du mest intresserad av?

Sälj och marknad

Love My Office erbjuder stöd för er försäljning och marknadsföring. Att satsa på dessa områden är ofta en av de bästa investeringarna för verksamheten.

Genom att anlita oss får ni tillgång till en kompetent och engagerad partner. Vi sätter oss in i er situation och marknad och vidtar effektiva åtgärder för att hjälpa er nå era mål.

Vi hjälper dig synas och hitta nya kunder!

Marknadsföring

Digital marknadsföring

Vi kan avlasta och hjälpa dig med innehåll och publicering för sociala medier och för er webbplats.

Mässor och event

Vi hjälper dig nå ut på din marknad genom riktad marknadsföring, samt resultatmätning av insatserna.

Marknadsplanering

För att komma framåt är det viktigt att ha en plan. Vi hjälper dig fastställa mål och beslutsunderlag i en marknadsplan.

Stöd inom försäljning

Operativ försäljning

Om förutsättningarna är rätt kan vi fungera som era operativa säljare med ett helhetsansvar för affärsprocessen.

Varför extern säljare?

Att anställa en ny säljare kan vara en stor risk för ett mindre företag. Därför erbjuder vi oss att hantera delar av eller hela ert försäljningsarbete.

Vi tar hand om försäljningen - ni tar hand om leveransen.

Redovisning

Vi hjälper dig gärna med ditt företags ekonomi. Oavsett om din organisation behöver stöttning inom ett särskilt område eller om ni funderar på att outsourca er ekonomiavdelning så skräddarsyr vi rätt lösning åt er.

Välkommen att kontakta oss med era behov!

Vi uppfyller kraven hos SRF konsulterna

Love My Office har som krav att samarbetspartners och konsulter är auktoriserade och medlemmar hos branschorganisationen SRF. SRF’s medlemskriterier innebär bland annat att konsulten ska besitta rätt kompetens, ha flerårig erfarenhet från yrket och använder effektiva arbetsrutiner. Som medlem hos SRF genomgår konsulten kontinuerlig fortbildning vilket uppdaterar både konsulten och vår organisation om nya branschregler och skatteregler samt nya lagstiftningar.

Love My Office konsulter och samarbetsföretag arbetar enligt REX – svensk branschstandard för redovisningsuppdrag, samt övriga svenska lagar och föreskrifter som gäller redovisning och löneadministration.

Organisation

Hos Love My Office finner du hjälp för att kartlägga processer och förändra rutiner för er verksamhet, samt stöd för era ledningsfunktioner.

Vi erbjuder även hjälp från experter för dig som vill utveckla arbetsgruppen till att uppnå resultat över förväntan och bygga en stark teamkänsla.

Kontakta oss så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa er.

Vi hjälper er skapa en framgångsrik organisation!

Processer och rutiner

Processer och rutiner förebygger risk för skador och olyckor samt förhindrar personalkonflikter.

Ledningsstöd

Personer med stort ansvar behöver rätt stöd omkring sig. Vi erbjuder personlig utveckling, stödsamtal och mer.

Grupputveckling

Vi hjälper er ta ert team från nuvarande situation till att nå höga resultat och skapa en god atmosfär och sammanhållning.


 

Vill du komma i kontakt med oss?
Translate »