Lediga jobb: Byggnadsarbetare sökes till projekt i Göteborg och Stockholm - heltid och vid behov

Isolering, fogning och byggplåt

Snabbinfo

Ort:                     Göteborg och Stockholm
Omfattning:      100 % (heltid)/behov
Befattning:       Byggnadsarbetare
Bransch:            Bygg

Startdatum:      Omgående
Sista ansökningsdag:      Löpande urval

Annons-ID: 17530038
Publicerad: 2021-06-11

Vi söker dig som vill hjälpa våra kunders byggprojekt i Stockholm och Göteborg. Arbetet innebär montering av byggplåt, isolering och fogning (tex silikon). Välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Vi hjälper kunder i Stockholm och Göteborg att hitta rätt medarbetare till projekt. Nu erbjuder vi flera personer arbete hos våra kunder. Vi söker dig som har erfarenhet inom isolering, montering av byggplåt och fogning (silikon m.m.)

Eftersom arbetet är beräknas ske periodvis i olika projekt behöver du kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Dina medarbetare kommer ha olika nationell bakgrunder och språkmässiga kunskaper. Därför är det bra om du behärskar engelska, ryska, polska eller litauiska utöver svenska.

Inledningsvis kommer du bli anställd av Love My Office och arbeta för vår kund i Göteborg eller Stockholm över en period om ca 2-3 månader. Därefter följer vi upp samarbetet och kan förhoppningsvis erbjuda nya projekt.

Kvalifikationer

För att trivas bra i rollen som byggnadsarbetare hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta med människor från olika bakgrunder. Du känner dig trygg i dina personliga byggkunskaper och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Som konsult hos Love My Office vill vi bidra till din personliga utveckling så att vi kan erbjuda våra kunder de mest motiverade och engagerade medarbetarna. Du som söker till oss vill bidra till att skapa en genomgående positiv upplevelse för våra kunder och förstår att du representerar företaget utåt.

Vi ser helst att du har körkort.

 

Vi värderar högt att du:

  • Har erfarenhet inom montering av byggplåt, isolering eller fogning
  • Har god samarbetsförmåga
  • Är noggrann och kan arbeta självständigt
  • Har körkort B

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta tydligt vad du vill arbeta med så kan vi lättare göra rätt matchning och tipsa dig om intressanta jobb!