Målare och träarbetare i Stockholm

Erfarna målare och träarbetare (snickare) sökes till kund i Stockholm

Snabbinfo

Ort:                     Stockholm
Omfattning:      100 % (heltid)
Befattning:       Målare/träarbetare
Bransch:            Bygg

Startdatum:      Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag:      Löpande urval

Annons-ID: 17530034
Publicerad: 2021-06-01

Byggföretaget arbetar med renovering, ombyggnation och nybyggnation åt både privatpersoner och företag. De är mycket måna om att varje kund får sitt nybygge precis som de önskar. Detta innebär att vi lägger stor vikt vid erfarenhet, noggrannhet och samarbetsförmåga för kandidater till denna tjänst.

Om arbetet

Vår kund är ett företag som arbetar med renovering, ombyggnation och nybyggnation för både privatpersoner och företag. Företaget genomför renoveringar av fasader, terrasser och tak samt övrig invändig och utvändig renovering.

I verksamheten bygger man även ut villor, radhus, lägenheter och kontor samt hjälper kunder bygga helt nya hus med hjälp av moduler eller lösvirke.

Företaget har levererat över 400 olika projekt och besitter kunskap inom alla typer av utbyggnationer och är måna om att varje kund ska få sitt nybygge precis som de önskar. 

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är erfaren målare och/eller träarbetare (snickare). För att trivas bra i rollen som byggkonsult är det viktigt att du har god erfarenhet inom måleri eller träarbete. Du kan ta dig an de flesta uppgifter som förekommer inom antingen måleri eller träarbete och kan arbeta i villor hos privata kunder eller i kommersiella fastigheter som ägs av företag. Då flera av medarbetarna har bott och arbetat utanför Sverige är det starkt meriterande om du talar engelska eller polska. Byggprojekten kan i vissa fall vara placerade så att kollektivtrafik inte går ända fram till arbetsplatsen. Därför rekommenderar vi att du har körkort och tillgång till egen bil, men detta är inget krav.

Vi värderar högt att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet inom träarbete eller måleri
  • Har god samarbetsförmåga
  • Är noggrann och kan arbeta självständigt
  •  Talar engelska eller polska
  •  Har körkort och tillgång till egen bil

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta tydligt vad du vill arbeta med så kan vi lättare göra rätt matchning och tipsa dig om intressanta jobb!