Erfaren arbetsmiljöingenjör sökes till Stockholm med omnejd

Love My Office söker dig som kan driva på arbetsmiljöarbetet hos oss och hos våra kunder

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:

Befattning:

Bransch:
Ansök senast:

Stockholm/Sverige
Vid behov, underkonsult
Arbetsmiljöingenjör
Byggindustri,
tillverkningsindustri
Löpande urval

Annons-ID: 17530042
Publicerad: 2021-09-11

Vi söker dig som vill bidra till att våra konsulter och kunders medarbetare kan gå till trygga arbetsplatser varje dag. De flesta uppdrag är förlagda i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Därför söker vi en arbetsmiljöingenjör

Love My Office hjälper kunder med behov inom arbetsplats, hälsa och personal. Vi är verksamma i allt ifrån bemanning och rekrytering till konsultation inom arbetsmiljö och hälsa.

Våra kunder finns i hela Sverige och är exempelvis verksamma inom tillverkningsindustri och byggindustri. Eftersom vi även stöttar våra kunder inom arbetsmiljö och hälsa söker vi dig som kan sätta dig in i kundens verksamhet och ta ett helhetsgrepp kring arbetsmiljöfrågor såsom exempelvis systematiskt arbetsmiljöarbete.

Vill du bidra till tryggare arbetsplatser i Sverige?

Vårt mål är att tillhandahålla en arbetsmiljötjänst som säkerställer att våra konsulter och kunders medarbetare kan gå till trygga arbetsplatser varje dag.

Det är starkt meriterande om du behärskar flera olika kunskaper inom arbetsmiljö och hälsa. Exempel kan vara rehabilitering, organisation, undersökningsarbete, ledarskap och arbetskultur.

Vår verksamhet inom arbetsmiljö och hälsa är under uppbyggnad. Därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta vid behov eller som underkonsult. Ambitionen är att expandera detta tjänsteområde så att tjänsten kan göras till en hel- eller deltid.

Eftersom arbetsmiljöarbete delvis kan bli förlagt hos våra kunder och på distans är det meriterande om du kan resa eller har tillgång till egen bil. Love My Office står självklart för dina resor och logi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet.

För att trivas bra i rollen som arbetsmiljöingenjör är det viktigt att du gillar att driva processen inom exempelvis systematiskt arbetsmiljöarbete inom branscher som byggindustri eller industriell tillverkning.

Du har förmågan att utbilda och leda kunden samt skapa styrdokument och hjälpa till med systematiken i arbetsmiljöarbetet.

Det är även viktigt att du känner dig trygg att hantera utmanande arbetsmiljösituationer som exempelvis kan innehålla konflikter på arbetsplatsen eller eftersatt säkerhet.

Krav för tjänsten:

  • Du är utbildad arbetsmiljöingenjör på högskola eller har motsvarande erfarenhet
  • Har minst 1 års erfarenhet av operativt arbetsmiljöarbete eller motsvarande erfarenhet
  • Kan driva på arbetsmiljöarbetet självständigt och engagera kunden
  • Är en god kommunikatör som kan leda kunden fram till praktiska lösningar som stärker och utvecklar säkerheten i arbetsmiljön och uppfyller lag- och branschkrav

Vi värderar högt att du:

  • Trivs med varierande arbetsuppgifter hos olika kunder och på olika geografiska platser
  • Har erfarenhet av industriell tillverkning eller byggindustrin

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med så kan vi matcha och tipsa dig om intressanta jobb!