Tekniker för hissar och rulltrappor sökes på flera tätorter i Sverige

Vill du arbeta med installation av hissar och rulltrappor med trevliga kollegor? Sök då denna tjänst!

Snabbinfo

Ort:


Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Sök senast:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
100 % (heltid)
Elektriker
Elinstallation
Omgående
Löpande urval

Annons-ID: 17530036
Publicerad: 2021-06-07

Som elektriker med inriktning hiss eller rulltrappa får du arbeta ute på fältet i kontakt med kunder, fastighetsskötare och kollegor. Med tidigare erfarenhet av liknande arbete skall du kunna utföra ditt arbete självständigt såväl som tillsammans med erfarna kollegor.

Om arbetet

Vår kund utför installation, modernisering och service av hissar och rulltrappor. Då vår kund söker erfarna hisstekniker på flera orter i Sverige går det bra att komma in med din ansökan oavsett i vilken geografisk ort du befinner dig.

Vår kund hjälper fastighetsägare och myndigheter med hissar och rulltrappor över stora geografiska områden, med allt från installation till modernisering samt underhåll och service.

Arbetet innebär att du och dina kollegor åker bilburna till olika geografiska platser inom just er region för ovan nämnda arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

För den här tjänsten behöver du ha körkort och vara utbildad elektriker med erfarenhet inom hissteknik och/eller rulltrappor.

 Eftersom arbetet med hissar och rulltrappor kan vara fysiskt belastande är det bra att du har god fysik samt erfarenhet. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp med andra personer.

Vi värderar högt att du:

  • Har minst 2 års erfarenhet av installation eller service av hissar och/eller rulltrappor
  • Är utbildad elektriker
  • Har körkort
  • Har god samarbetsförmåga
  • Har servicekänsla

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med. Då kan vi tipsa dig om intressanta jobb!