Två erfarna reliningmontörer sökes till Stockholm

Är du en erfaren reliningmontör som vill ta dig an nya projekt och kunder? Då kan den här tjänsten intressera dig!

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Sök senast:

Stockholm
100 % (heltid)
Reliningmontör
Byggindustri
Omgående
Löpande urval

Annons-ID: 17530035
Publicerad: 2021-06-03

Vi söker dig som har arbetat med relining tidigare och som uppskattar en varierad vardag med olika kunder. Vi är måna om att leverera hög kvalitet och erbjuder reliningarbete i villor, bostadsrättsföreningar och andra typer av fastigheter.

Om arbetet

Våra kunder utför reliningarbeten både i Stockholm och över hela Sverige. I denna tjänst kommer du arbeta som konsult och stötta våra kunders olika projekt. Du som söker behöver ha erfarenhet av antingen Strumpmetoden eller Sprutmetoden så att du kan arbeta självständigt med minst en av dessa metoder.

Om du har bakgrund i detta yrke känner du till att arbetet ställer höga krav på kvalitet, kunskap och problemlösning så att problem kan lösas utan utan att dyra misstag sker – misstag som riskerar skada kundernas fastigheter och förstöra inköpt material. Du behöver ha god kännedom för hur olika lösningar och ingrepp i fastigheten kan resultera i positiva och negativa konsekvenser i rörsystemen.

Eftersom arbetet utförs i olika typer av fastigheter kommer du köra bil till och från olika arbetsplatser. Du kommer möta olika problem och utmaningar hos kunderna och ingen dag är den andra lik. Du kommer även samverka med olika personer i arbetet, allt från nya kollegor till kunder, fastighetsägare och fastighetsförvaltare.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som reliningmontör hos oss är det viktigt att du har erfarenhet av arbetet sedan tidigare. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att bedöma risker och leda ditt projekt till framgång.

Vi tror att du som söker denna tjänst har arbetat i minst ett år på ett annat relining-företag i Sverige och är väl bekant med arbetets komplexitet.

Du är en bra lagspelare med god samarbetsförmåga och värnar om relationerna till kunder och kollegor. Som konsult representerar du vårt företag i branschen och vill bidra till vår fortsatta tillväxt på området.

För rätt person finns stort utvecklingspotential med både gruppledaransvar och affärsutveckling i detta affärsområde.

Krav för tjänsten:

  • Har minst 1 års erfarenhet inom relining
  • Behärskar någon av metoderna strumpmetoden eller sprutmetoden
  • Har körkort B
  • Är noggrann och kan riskbedöma ditt arbete
  • Har god samarbetsförmåga

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med. Då kan vi tipsa dig om intressanta jobb!