Vi söker en platschef med Bas-P Bas-U

Heltidstjänst med möjlighet till omväxlande projekt och resor inom Sverige

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Ansök senast:

Mariefred/Sverige
100% (heltid)
Platschef
Bygg
Omgående
Löpande urval

Annons-ID: 17530045
Publicerad: 2021-09-28

Vi söker dig som kan arbeta heltid som platschef med Bas-P och Bas-U på resande fot. Du kommer vara mittpunkten i projekt med modulhus och leda arbetet. Det finns möjlighet till fast anställning hos kundens efter en tids inhyrning som konsult. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Vår kund är verksam inom byggindustrin och är specialiserad på byggnation av stora industriella byggnader med ramar av stål, samt med ramar av andra material exempelvis trä. Huvudsakligen produceras husen i form av modulhus i den egna fabriken.

Företaget levererar projekt åt bland andra ABB, Tullverket och Telia. Det innebär att de olika byggprojekten behöver anpassas för att uppfylla kundernas olika typer av behov och krav i verksamheten, samt etableras över hela Sverige, från Kiruna i norr till södra Skåne. Utöver detta har företaget även genomfört byggprojekt utomlands i exempelvis Nepal, Norge och Förenade Arabemiraten.

I övrigt är företaget ISO-certifierat (ISO 9001, 14001, 3834, EN 1090) och har kollektivavtal teknikavtalet

Nu söker vi dig som har Bas-P och Bas-U och som kan rycka in som platschef när behov uppstår. Du kommer arbeta på ett projekt till en början, men kan sedan bli involverad i nya projekt med placering på andra orter inom Sverige.

Inledningsvis kommer du bli anställd av Love My Office och arbeta för vår kund i Mariefred, och därefter finns möjlighet till permanent anställning hos kunden ifråga.

Kvalifikationer

Kompetens
För att trivas bra i rollen som resande platschef är det viktigt att du har ett par års erfarenhet från byggbranschen sedan tidigare och har god förmåga att samarbeta och vid behov leda dina medarbetare.

Du har under din karriär samlat på dig tillräckligt med kunskap för att instruera andra och kan även arbeta praktiskt med verktyg och material om det skulle behövas, även om detta inte är målsättningen med din tjänst.

Du kommer ha kontakt med en projektledare som gör planen för projektets tid och resurser, och din roll blir att arbeta efter planens ramar och fullfölja projektet. Du behöver därför ha god framförhållning och planeringsförmåga så att du kan prioritera resurser och tid i projektet.  I arbetet känner du dig även trygg med att läsa och tyda ritningar och skaffar dig god översikt på den byggarbetsplats du är verksam.

Resor ingår i tjänsten
Eftersom kunden levererar byggprojekt på olika orter i Sverige är det ett krav att du är öppen för att resa och tillfälligt bo på andra orter inom Sverige.

Hjälpa till att ta emot leveranser
Om du även kan hjälpa till att ta emot leveranser och material till arbetsplatsen via exempelvis hjullastare eller teleskoplastare är det starkt meriterande. Det leder till att hantverkarna kan fortsätta med ordinarie arbete och bygget fungerar smidigare.

Krav för tjänsten:

 • Du är svensk medborgare
 • Du talarlytande svenska i tal och skrift
 • Godkänner kontroll av belastnings- och kronofogdsregistret
 • 3 – 5 års erfarenhet inom byggindustrin
 • Godkänd utbildning i Bas-P och Bas-U
 • Social, utåtriktad och kan agera ”spindeln i nätet” i dina projekt
 • Har god planerings- och prioriteringsförmåga
 • Gott omdöme och kan dra slutsatser med gott konsekvenstänk i dina projekt
 • Kan leda medarbetare och ge tydliga instruktioner när behov uppstår

Meriterande:

 • Kunskap inom elarbeten
 • Truckkort
 • Kan köra hjullastare och/eller teleskoplastare

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

  Har du registrerat din profil hos oss?

  En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med så kan vi matcha och tipsa dig om intressanta jobb!