Byggsäljare sökes till Stockholm

Vi söker dig som vill driva på försäljningen mot byggsektorn som anställd eller underkonsult

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Ansök senast:

Stockholm
Flexibelt
Säljare
Bygg
Omgående
Löpande urval

Annons-ID: 17530043
Publicerad: 2021-09-17

Vi söker nu en driven säljare som kan arbeta mot byggsektorn för vår kund i hela Stockholm. Om du dessutom har långsiktiga ambitioner finns goda chanser till karriärutveckling hos oss och vår kund.

Om arbetet

Vår kund arbetar med snickeri, renovering m.m. mot privatkunder, samt som underentreprenör mot större byggbolag. Verksamheten finns omkring Stockholm. I takt med att företaget växer behövs nu säljare som tar hand om inkommande kundförfrågningar och som kan driva på försäljningen i regionen.

De möten som du bokar kommer kunden åka ut på i början, men ambitionen är att du skall kunna ta dina egna kundmöten efter en tids upplärning. Därför kommer du under arbetet även hantera kundunderlag, offertskrivning och avtal.

Eftersom kundens möten bokas på olika adresser kring Stockholm är det bra om du har körkort, eller är på väg att ta körkort, så att du självständigt kan besöka potentiella kunder i framtiden.

I ditt arbete kommer du ha direktkontakt med vår kund samt få stöd av erfarna säljare i Love My Office inom allt från säljstrategi till juridik, avtal och offertskrivning.

Till en början kommer du bli anställd eller inhyrd av Love My Office och arbeta för vår kund inom Stockholm.

Kvalifikationer

För att trivas bra i rollen som byggsäljare är det viktigt att du har drivet och energin att sälja. Vi ser gärna att du är en relationsskapare som hjälper kunden att göra en trygg och bra affär och kommer med positiv energi.

Vi tror att du som söker tjänsten drivs av att göra affärer och gillar att hålla igång många projekt och kundkontakter samtidigt.

Du som söker till oss brinner för försäljning och vill ha en viktig roll genom att skapa affärer mellan vår kund och dennes slutkunder.

Krav för tjänsten:

 • Talar svenska och engelska
 • Drivs av att göra affärer
 • Kan leverera resultat i grupp såväl som självständigt
 • Noggrann med avtal och offerter

Vi värderar högt att du:

 • Erfarenhet från byggbranschen 
 • Kan uppvisa tidigare resultat i din försäljning
 • Har körkort B

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

  Har du registrerat din profil hos oss?

  En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och företag. Beskriv din profil utförligt och berätta vad du vill arbeta med så kan vi matcha och tipsa dig om intressanta jobb!