Tjänsteman för KMA-system i Stockholm

Vill du arbeta med kvalitetssystem i byggbranschen och undersöka byggarbetsplatser med egen tjänstebil? Då kanske den här tjänsten passar dig!

Snabbinfo

Ort:
Omfattning:
Befattning:
Bransch:
Startdatum:
Sök senast:

Stockholm
100 %
KMA-samordnare
Byggbranschen
Omgående
Löpande urval

Annons-ID: 17530039
Publicerad: 2021-07-01

Vi söker dig som vill arbeta med kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljö i byggbranschen. I tjänsten ingår både administrativt arbete såväl som fysiska besök på arbetsplatser med tjänstebil. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav.

Att arbeta med KMA - Kvalitet Miljö Arbetsmiljö

Du kommer arbeta på ett växande byggföretag i Stockholm som år 2020 omsatte över 200 miljoner SEK.

I ditt arbete får du ta ett helhetsgrepp om kundens leveranskvalitet, arbetsmiljö och miljöpåverkan. 

KMA står för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö, och är i detta fall ett kvalitetsledningssystem som skall utgå från byggbranschens standard BF9K.

Arbetet innebär dels administrativa uppgifter som att ta fram planer och checklistor såväl som fysiska besök och kontroller på projekten i Stockholm. Tjänstebil ingår i arbetet.

Inledningsvis kommer du bli anställd/inhyrd av Love My Office och arbeta i vår kunds verksamhet. Därefter finns möjlighet till fortsatt anställning hos kunden ifråga.

KVALITET
Kvalitetsdelen innebär att du kommer göra dokumenterade kvalitetskontroller (egenkontroller) som säkerställer att verksamheten uppfyller kraven på slutleveransen. Egenkontroller finns för olika moment i byggarbetet och dessa sammanställs i en kontrollplan eller kvalitetsplan.

En viktig del i kvalitetsarbetet är även att se över hur verksamheten hanterar eventuella underentreprenörer som anlitas.

MILJÖ
Byggbranschen får ständigt nya krav inom hållbarhet och miljöanpassningar. Därför kommer du i
 KMA-arbetets miljödel ta fram planer, åtgärder och kontroller kring hur verksamheten miljöanpassar sina byggprojekt.

ARBETSMILJÖ
Inom arbetsmiljö kommer du säkerställa att det finns en arbetsmiljöplan för varje arbetsplats (byggarbetsplats såväl som kontor) med beskrivning av riskerna på arbetsplatserna, samt åtgärder som förebygger risker. I detta ingår även införandet av ordningsregler för kundens arbetsplatser.

Kvalifikationer

För att trivas bra i denna roll behöver du ha erfarenhet från byggbranschen sedan tidigare. Du har även arbetat med kvalitetsledningssystemet KMA / BF9K tidigare. Andra liknande system är ISO certifieringar (ISO 9001, ISO 14001) och FR2000.

 

Krav för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet från byggbranschen
  • Erfarenhet av praktiskt arbete med KMA och/eller BF9K
  • Körkort B
  • Självständig och kan driva på ditt arbete utan yttre påverkan

Meriterande:

  • Du behärskar något av de sydslaviska språken som bosniska, kroatiska eller serbiska
  • Erfarenhet av anläggningsarbete

För mer info

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med Din ansökan!

Ansök genom att fylla i nedan:

    Har du registrerat din profil hos oss?

    En registrering leder till att just din profil dyker upp när vi matchar kandidater och arbetsgivare. Beskriv din profil och dina kompetenser utförligt och berätta gärna vad du vill arbeta. Då kan vi lättare göra rätt matchning och tipsa dig om intressanta jobb!